صفحه اول آخرین ارسال ها جستجو بایگانی راهنما تقویم تماس با ما
مـحل تبلیــغات 

 

مـحل اخبــار و اطلاعیــه ها

«درصـورت بـروز هـرگـونه مشــکلات بـراي ســايت ... جـهت اطـاعات به وبــلاگ پشــتيبـان سـايت مـراجعـه فـرماييد»

«درخــواست مـديـريـت تـوسط شـما کـاربـران عـزيز و گــرامي»

«آپـلود سـنتر پـرقدرت بـا حجم آپـلود بـالاي فـايل هـاي شـما»

مــشاهـدۀ ســایـت به زبــان دیــگر

قدیمی 11 Jan 2011   #1
GodMaster
Administrator
 
GodMaster آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
نوشته ها: 1,498
Thanks: 76
Thanked 6 Times in 5 Posts
پیش فرض استفاده از توابع api ويندوز در اكسس

استفاده از توابع API ويندوز در اكسس

جهت استفاده از توابع API ويندوز در قسمتهاي مختلف يك برنامه به زبان اكسس يا ويژوال بيسيك بايد الگوي تابع مورد نظر را در يك ماژول به صورت Public تعريف نماييد در اين الگو شما نام تابع و نام كتابخانه DLL كه تابع مورد نظر در آن تعريف شده را همراه با پارامترهاي ورودي/خروجي آن مشخص كنيد . همچنين ميتوانيد از يك نام دلخواه براي فراخواني تابع استفاده كنيد در اينصورت بايد نام اصلي يا مستعار تابع در كتابخانه مربوطه اش را بعد از عبارت Alias مشخص كنيد.
به عنوان مثال ShellExecuteA يكي از توابع كتابخانه اي ويندوز است كه با همين نام در كتابخانه shell32.dll تعريف شده است. با اين تابع شما قادر خواهيد بود يك فايل دلخواهتان را در محيط برنامه اي كه ويندوزتان براي آن پسوندفايل رجيستر شده، باز كنيد مثلا يك فايل PDF* را در محيط آكروبات.
براي استفاده از اين تابع الگوي آنرا به شكل زير در يك ماژول تعريف نماييد
Public Declare Function ShellExecuteA Lib "shell32.dll" (ByVal hwnd As Long, _
ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String,
ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long
اگر بخواهيد از اين تابع با نام apiShellExecute در برنامه تان استفاده كنيد بايد به جاي الگوي فوق، الگوي زير را در ماژول استفاده كنيد.
Public Declare Function apiShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, _

ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, _
ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

حال تابعي به نام ShellExecuteA يا apiShellExecute در قسمتهاي مختلف برنامه قابل فراخواني است. در اين مرحله بايد تابع را با پارامترهاي مناسب صدا زد. مثلا به شكل زير:
Dim Lret As Long, LshowHow As Long


Dim stFile As String
LshowHow = 1
stFile = "C:\WO-Status Count8605.pdf"
Lret = ShellExecuteA (hWndAccessApp, vbNullString, stFile, vbNullString, vbNullString, LshowHow )

يا
Lret = apiShellExecute (hWndAccessApp, vbNullString, stFile, vbNullString, vbNullString, LshowHow )

بسته به شكل تعريف.
__________________
سوالات خود را در اينجا مطرح كنيد تا در كمترين زمان ممكن به پاسخ خود برسيد
GodMaster آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

5 Lastest Threads by GodMaster
Thread Forum Last Poster Replies Views Last Post
قیمت خودروهای وارداتی - بهمن 92 قيمت اتومبيل GodMaster 0 7231 01 Feb 2014 01:17
قیمت مدلهای پروتون – زاگرس خودرو - بهمن 92 قيمت اتومبيل GodMaster 0 5366 01 Feb 2014 01:16
قیمت خودروهای هوندا – فامیلی موتور - بهمن 92 قيمت اتومبيل GodMaster 0 5209 01 Feb 2014 01:16
قیمت خودروهای ولوو – افراموتور - بهمن 92 قيمت اتومبيل GodMaster 0 4945 01 Feb 2014 01:15
قیمت خودروهای آلفارومئو – آلفاموتور - بهمن 92 قيمت اتومبيل GodMaster 0 4691 01 Feb 2014 01:14

قدیمی 22 Oct 2011   #2
Entezare82
مدير كل انجمن
 
Entezare82 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
نوشته ها: 909
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Entezare82 به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض پاسخ : استفاده از توابع api ويندوز در ا**س

جالب بود ممنون
Entezare82 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع جستجو در موضوع
جستجو در موضوع:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلک ها فعال است
[IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 12:15 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.